مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا

درخواست انجام خدمات مختلف در ایتالیا
نمایه کاربر
italeader
پست: 283
تاریخ عضویت: دو شنبه ژانویه 16, 2017 12:38 am

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا

پست توسط italeader » شنبه سپتامبر 01, 2018 1:19 pm

مدارک لازم جهت اخذ روادید:

1. فرم رایگان

فرم درخواست روادید شنگن

2. دو قطعه عکس پرسنلی (3X4) بدون روتوش

3. گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار باقی مانده از تاریخی که فرد، حوزه شنگن را در پایان سفر ترک خواهد کرد.

4. هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها به صورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است:

- افراد بزرگسال: 60 یورو

- افراد 6 تا 12 سال: 35 یورو

- افراد زیر 6 سال: رایگان

- همسران شهروندان ایتالیایی یا تبعه اتحادیه اروپا و نیز فرزندان زیر 21 سال آنان، در صورت ملحق شدن به والدین یا همراهی ایشان، از پرداخت هزینه صدور روادید معاف خواهند بود. همچنین والدین و والدین همسر شهروندان ایتالیا یا اتحادیه اروپا، در صورتی که تحت تکفل اقتصادی فرزند دارای تابعیت ایتالیایی یا اروپایی خود باشند؛ و نیز، فرزندان بالای 21 سال شهروندان ایتالیا یا اتحادیه اروپا ، در صورتی که همچنان تحت سرپرستی اقتصادی یکی یا هردوی والدین باشند، از پرداخت هزینه صدور روادید معاف خواهند بود.

5. دعوت نامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

( در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده باید نمونه دعوت نامه را به صورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه کند:

- شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر

- شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

6. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تأیید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

7. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تأیید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

- مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت ها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تأسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنان چه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز شامل تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تأسیس شرکت؛ ویا یک گواهی از اداره ثبت دال بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.

- مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر

- مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه در تأیید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

8. اصل و کپی مدارک مالی، که حاکی از تمکن مالی فرد و امکان او برای تامین مالی سفر باشند؛ به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی(بدون نیاز به تأیید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

- پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک

یا:

- کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

یا:

- ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) که از سوی شخص دعوت کننده برای متقاضی روادید نزد یکی از بانک ها یا شرکت های بیمه ایتالیایی ایجاد و منعقد می شود. مبلغ این ضمانت نامه نباید کمتراز مبالغی باشد که در جدول واقع درکنسولگری مشخص شده اند.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنان چه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می گردد.

9. اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 30.000 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

10. اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

11. اصل و کپی رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

12. کپی صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.