مدارک لازم برای دریافت ویزا مقطع لیسانس و فوق لیسانس پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه های ایتالیایی زبان

پروسه ثبت نام در دانشگاه بعد از اخذ پذیرش تحصیلی
Guru
پست: 89
تاریخ عضویت: دو شنبه ژانویه 23, 2017 11:12 pm

مدارک لازم برای دریافت ویزا مقطع لیسانس و فوق لیسانس پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه های ایتالیایی زبان

پست توسط Guru » سه شنبه ژانویه 24, 2017 11:00 pm

دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله وکارشناسی ارشد ناپیوسته:

✅اصل تاییدیه تحصیلی مقطع دیپلم و پیش دانشگاهی

✅ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه)

✅اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی(برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس)

✅اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات مدارک ترجمه شده و فارسی

✅یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و فارسی

B1 - اصل و کپی گواهی زبان ایتالیایی

✅شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (فقط برای متقاضیان دوره های فوق لیسانس)

✅سه قطعه عکس 4×3 رنگی پشت نویسی شده

✅یک نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت

✅پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو
کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم ان لاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند

✅مدل(آ)تکمیل شده و تایپ شده
✅اصل گذرنامه و یک نسخه کپی از صفحه اول
✅ فرم پر شده و تایپ شده درخواست روادید (با الصاق عکس+یک قطعه عکس اضافه)

✅یک نسخه از پذیرش دانشگاه

✅کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا

✅رزرو هتل (حداقل 10 روز اول اقامت)

✅پرینت گردش 3 ماهه اخیر شخص دانشجو یا یکی از والدین دانشجو

✅مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزای دانشجویی


تبصره:
متقاضیان ترم اول بایستی بلیط را بعد از 15 آگست رزرو نمایند.
متقاضیان ترم دوم بایستی بلیط را بعد از 15 فوریه رزرو نمایند.

دانشجویان مقطع دکترا رزرو بلیط و هتل را بر اساس تاریخ شروع دوره تحصیلی بایستی ارائه دهند.